Uitgelichte Categorieën

Ontdek onze public staal serie

Onze Public Staal Serie is opgebouwd uit kwalitatieve en hoogwaardige onderdelen. De modernste computergestuurde machines worden gebruikt voor het vervaardigen van de losse onderdelen en wordt steeds per stuk in elkaar gezet en uitgebreid getest en gecontroleerd op kwaliteit. We vervaardigen elk onderdeel zelf, met name;

  • Staanders en grondplaten
  • Vloeren, loopbruggen, trappen en glijbanen
  • Wandpanelen, dakpanelen en klimwanden
  • Buizen, rekken en spiraaltrappen
  • Netten en touwen en bevestigingsmaterialen

De staanders zijn vervaardigd van staal en vervolgens verzinkt en voorzien van een poedercoating. Dit voor een grote bestendigheid tegen weersinvloeden en dergelijke. De kleurvaste poedercoating is een kwaliteitsproduct.

De grondplaten zijn vervaardigd van verzinkt staal en staan niet alleen borg voor een grote duurzaamheid, maar ook voor een zeer solide stabiliteit.

Ontdek de ‘Fun Serie’

…Dankzij Novum werd de speelplaats afgewerkt zoals ik het bedacht had.

Onze ‘Fun Serie’ kenmerkt zich door een ongekende speelwaarde gecombineerd met een ronde en kindvriendelijke afwerking. De Fun lijn heeft een frisse en aansprekende kleurstelling, waarvan de kleurmogelijkheden en combinaties ongekend zijn en volledig af te stemmen zijn op de wensen van de klant. Een ander sterk aspect van onze producten is de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen wat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt.

Tot in de puntjes afgewerkt

Al onze producten zijn tot in de puntjes afgewerkt.
‘Tot in de puntjes’ betekend voor ons dat duurzaamheid en veiligheid primeert.

De stalen speeltoestellen aangeboden door Novum België worden steeds afgewerkt met Zink-coating en poederlak. Optioneel kan alles gegalvaniseerd worden om hevig weer te doorstaan.

1
Duurzaam
2
Kwalitatief
3
Veilig voor het kind

Related Posts

Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.