NOVUM BELGIË
Revolutionair in speeltuinen

Op de Europese markt voor speeltoestellen is één speler bijzonder actief: NOVUM België. Met een solide assortiment van modulaire en solitaire apparatuur creëert NOVUM België op maat ontworpen speelwaarde. NOVUM België is flexibel en houdt rekening met de wensen van klanten in openbare en recreatiegebieden, zoals scholen, gemeenten, recreatieparken en campings. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de complete service zijn onderscheidende kwaliteiten. Steeds meer klanten kiezen om goede redenen voor NOVUM België. Onze speeltoestellen worden vervaardigd volgens ISO14001: 2004 en volgens de nieuwste norm EN1176 en EN1177.

  • Degelijke kwaliteit
  • Uitstekende look
  • Veilig volgens de normen (TÜV-certificaat)
  • Europese fabricage
  • Zeer competitieve prijzen
  • Uw partner in het bouwen van een speeltuin

NOVUM België heeft in korte tijd grote marktposities verworven in zowel België, Nederland,  Duitsland en in andere landen. We groeien gestaag en richten ons op de hele Europese markt. We bouwen hiervoor een netwerk van zeer gemotiveerde, betrouwbare partners; partners die we uitstekende verkooptrainingen bieden. De gecertificeerde kwaliteitsproducten van NOVUM België worden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen.

…Danzij Novum België is mijn school uitgerust met veilige speeltoestellen. Een zorg minder voor de ouders van onze leerlingen.

NOVUM België Biedt ruimte voor speelplezier!

NOVUM België biedt voor elke speeltuin de juiste oplossing.

Het prachtige ontwerp garandeert niet alleen vele uren plezier voor kinderen. Alle apparatuur is ook vandaalbestendig, solide en onderhoudsvriendelijk. De Publiek-lijn heeft een open structuur, die zorgt voor gemakkelijke sociale controle en het zicht niet belemmert. De Publiek-lijn is ook gebouwd met hoogwaardige, solide componenten.

Bijvoorbeeld: de metalen delen worden willekeurig onderworpen aan een corrosietest om te verzekeren dat ze bestand zijn tegen veranderende klimatologische omstandigheden. Daarnaast worden 19 mm dikke HDPE-panelen gebruikt: deze zijn weer- en UV-bestendig en hebben een exclusieve stijl, vooral vanwege het juiste kleurbereik.

Novum in beeld!
Krijg een beeld van hoe speelconstructies gemaakt worden.
Een realisatie in beeld!
Bekijk onze bedrijfsvideo.
Kiezen voor novum
We sommen eventjes de redenen op

NOVUM België biedt voor elke speeltuin de juiste oplossing.

Het grootste aanbod
0%
Kwaliteit
0%
Prijs
0%
Internationaal
0%
Steeds kwaliteit
Steeds opnieuw, dat is ons doel, onze passie!
NN
De laatste trend
Novum gaat steeds de laatste trends gaan opvolgen, zodat je nieuwe speeltuin ook nieuw en revolutionair blijft.
NN
Mega aanbod
In ons mega aanbod is er steeds voor elke klant wat wils. Vindt je niet meteen wat je zoekt? We maken het ook graag op maat!
NN
Aanbiedingen
Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen en doe koopjes als deze zich aanbieden.
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.