Novum België

Ons gamma maakt het mogelijk dat kinderen, jongeren, ouderen maar ook mindervalide personen hun energie kwijt kunnen. Een enorme keuze voor elke doelgroep dus. Het volledige aanbod is ook steeds gekeurd en gecertificeerd (EN-1176:1).

Revolutionair in Speeltuinen

Op de Europese markt voor speeltoestellen is één speler bijzonder actief: NOVUM. Met een solide assortiment van modulaire en solitaire apparatuur creëert NOVUM België op maat ontworpen speelwaarde. NOVUM België is flexibel en houdt rekening met de wensen van klanten in openbare en recreatiegebieden, zoals scholen, gemeenten, recreatieparken en campings. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de complete service zijn onderscheidende kwaliteiten. Steeds meer klanten kiezen om goede redenen voor NOVUM België. Onze speeltoestellen worden vervaardigd volgens ISO14001: 2004 en volgens de nieuwste norm EN1176 en EN1177.

 • Degelijke kwaliteit
 • Uitstekende look
 • Veilig volgens de normen (TÜV-certificaat)
 • Europese fabricage
 • Zeer competitieve prijzen
 • Uw partner in het bouwen van een speeltuin

NOVUM België heeft in korte tijd grote marktposities verworven in zowel België, Nederland,  Duitsland en in andere landen. We groeien gestaag en richten ons op de hele Europese markt. We bouwen hiervoor een netwerk van zeer gemotiveerde, betrouwbare partners; partners die we uitstekende verkooptrainingen bieden. De gecertificeerde kwaliteitsproducten van NOVUM België worden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen.

NOVUM BELGIË BIEDT RUIMTE VOOR SPEELPLEZIER!

NOVUM België biedt voor elke speeltuin de juiste oplossing.

Het prachtige ontwerp garandeert niet alleen vele uren plezier voor kinderen. Alle apparatuur is ook vandaalbestendig, solide en onderhoudsvriendelijk. De Publiek-lijn heeft een open structuur, die zorgt voor gemakkelijke sociale controle en het zicht niet belemmert. De Publiek-lijn is ook gebouwd met hoogwaardige, solide componenten.

Bijvoorbeeld: de metalen delen worden willekeurig onderworpen aan een corrosietest om te verzekeren dat ze bestand zijn tegen veranderende klimatologische omstandigheden. Daarnaast worden 19 mm dikke HDPE-panelen gebruikt: deze zijn weer- en UV-bestendig en hebben een exclusieve stijl, vooral vanwege het juiste kleurbereik.

Over Novum

Novum België
Kort Samengevat

Novum levert en installeert duurzame en kwalitatieve speeltoestellen voor de professionele markt tegen een verantwoorde prijs. 

 • Openbare outdoor speeltoestellen (voor alle leeftijden)
 • Openbaar meubilair (zitbanken, vuilnisbakken, fietsrekken, …)
 • Openbare fitness- en sporttoestellen (voetbalpleintjes of goals, …)
 • Softplay en speelmodules (bv. voor kinderdagverblijven of scholen)
 • Rubberen tegels (met EN attest volgens de aangeboden valdemping)

Daarnaast kan u bij ons terecht voor het onderhoud van uw bestaande speelparken (van eender welke fabrikant), daar we de nodige knowhow in huis hebben.

Over Novum

Kiezen voor Novum…

Kiezen voor Novum is kiezen voor een groots aanbod en voor ieder wat wils. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en eerlijk van prijs.

Daarnaast zijn alle speeltoestellen ook vandalismebestendig.

Wist je dat al onze onderdelen leverbaar blijven? Zo kan u steeds onderdelen voor herstelling bij Novum afroepen.

Nog niet overtuigd? Neem contact op, we helpen je graag!

 

Steeds Kwaliteit

Steeds opnieuw. Dat is ons doel, onze passie!

De laatste trends

Novum gaat steeds de laatste trends van speeltoestellen gaan opvolgen, zodat je nieuwe speeltuin ook nieuw en revolutionair blijft.

Mega aanbod

In ons mega aanbod is er steeds voor elke klant wat wils. Vind je niet meteen wat je zoekt? We maken het ook graag op maat!

Aanbiedingen

Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen en doe koopjes als deze zich aanbieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over Novum