Orbis Happy 2127

6.481,00

Omschrijving

Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, een volledig veilige miniset ontworpen voor de jongste gebruikers van speeltuinen die dol zijn op klimmen, kruipen en glijden. Bovendien heeft het een klok en rad van fortuin. Set is een geweldige plek om de energie van kinderen te gebruiken en sociale contacten te ontwikkelen, leert samenwerking, creativiteit en competitie.

Verankering

Palen worden op een diepte van 60 cm in de grond bevestigd op stalen ankers met beton volgens de montage-instructies.

Materiaal

Lagerpalen zijn vierkant en hebben een doorsnede van 9×9 cm. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout, 10 cm boven het maaiveld bevestigd met metalen ankers. Antislip platforms. Daken, beveiligingselementen en panelen zijn gemaakt van HDPE (zeer duurzaam polyethyleen) platen met patroonstekken.Glijdend oppervlak is gemaakt van zuurbestendig,
roestvrijstalen plaat. Touwen gemaakt van polypropyleen met een stalen kern, dikte 16-18 mm, vandalisme en UV-bestendig.Alle fittingen en connectoren zijn weer- en UV-bestendig. Houten elementen zijn geolied of bedekt met een kleur glazuur. Stalen elementen worden beschermd tegen corrosie met zinkprimer en poedercoating.

Afmetingen 366 × 247 × 184 cm
Serienummer

2127

Productlijn

Quadro hout

Producttype

Modulair

Impact gebied

706×548 – 27,5 m2

Valhoogte

94

Installatietijd

8u met 4 personen

Leeftijd tussen

0 en 3 jaar