Quadro Peuter 12482

10.898,00

Omschrijving

Een interessante set met een rechthoekige vorm. 4 torens, 4 manipulaties, 2 bruggen, 2 beveiligingsapparaten met een OXO en een glijbaan zijn een garantie voor veel plezier voor een grote groep kinderen. De set is bij uitstek geschikt voor een kleuterschool of woonwijk. Baby’s krijgen niet alleen de mogelijkheid om kleine motorische vaardigheden te oefenen en hun handmatige vaardigheden te verbeteren bij het verplaatsen van manipulatie-elementen, strategisch denken tijdens een OXO, maar kunnen ook leren om angsten te overwinnen terwijl ze een brug met bewegende balken overwinnen. Plezier op de speelplaats is ook een gelegenheid om de algemene motorische vaardigheden, het vermogen om het lichaam te beheersen en de conditie te verbeteren, te verbeteren.

Verankering

Palen worden op een diepte van 60 cm in de grond bevestigd op stalen ankers met beton volgens de montage-instructies.

Materiaal

Lagerpalen zijn vierkant en hebben een doorsnede van 9×9 cm. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout, 10 cm boven het maaiveld bevestigd met metalen ankers. Antislip platforms. Daken, beveiligingselementen en panelen zijn gemaakt van HDPE (zeer duurzaam polyethyleen) platen met patroonstekken.Glijdend oppervlak is gemaakt van zuurbestendig,
roestvrijstalen plaat. Touwen gemaakt van polypropyleen met een stalen kern, dikte 16-18 mm, vandalisme en UV-bestendig.Alle fittingen en connectoren zijn weer- en UV-bestendig. Houten elementen zijn geolied of bedekt met een kleur glazuur. Stalen elementen worden beschermd tegen corrosie met zinkprimer en poedercoating.

Afmetingen 609 × 368 × 218 cm
Serienummer

12482

Productlijn

Quadro hout

Producttype

Solitair

Impact gebied

962×649 – 50,5 m2

Valhoogte

59

Leeftijd tussen

0 en 14 jaar