Quadro 12429

6.700,00

Omschrijving

De set is gemaakt voor de jongste gebruikers van speeltuinen. De jongsten zullen zeker genieten van de lage en comfortabele ingang, sommige oudere zullen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de tunnelbrug, die wordt geleid door een houten brug. De glijbaan is een attractie voor alle kinderen, en kleurrijke beveiliging met manipulatie-elementen is een kans voor interessant plezier, dat niet alleen geniet, maar ook helpt om manipulatievaardigheden, coördinatie en vloeiende bewegingen te ontwikkelen.

Verankering

Palen worden op een diepte van 60 cm in de grond bevestigd op stalen ankers met beton volgens de montage-instructies.

Materiaal

Lagerpalen zijn vierkant en hebben een doorsnede van 9×9 cm. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout, 10 cm boven het maaiveld bevestigd met metalen ankers. Antislip platforms. Daken, beveiligingselementen en panelen zijn gemaakt van HDPE (zeer duurzaam polyethyleen) platen met patroonstekken.Glijdend oppervlak is gemaakt van zuurbestendig,
roestvrijstalen plaat. Touwen gemaakt van polypropyleen met een stalen kern, dikte 16-18 mm, vandalisme en UV-bestendig.Alle fittingen en connectoren zijn weer- en UV-bestendig. Houten elementen zijn geolied of bedekt met een kleur glazuur. Stalen elementen worden beschermd tegen corrosie met zinkprimer en poedercoating.

Afmetingen 434 × 436 × 233 cm
Serienummer

12429

Productlijn

Quadro hout

Producttype

Solitair

Impact gebied

734×735 710 cm – 42 m2

Valhoogte

69

Installatietijd

10u met 2 personen

Leeftijd tussen

0 en 14 jaar