Quadro 12408

6.769,00

Omschrijving

Het centrale punt van de set is de toren met een glijbaan. Het is verbonden met 2 bruggen: gemakkelijker te overwinnen, beveiligd met een volledige barrière en touwbrug, vereist meer efficiëntie en betere coördinatie. 4 kleurrijke beveiligingselementen met manipulaties moedigen je aan om te spelen. De set zal perfect zijn, zowel in de kleuterschool als in de plaatselijke speeltuin.

Verankering

Palen worden op een diepte van 60 cm in de grond bevestigd op stalen ankers met beton volgens de montage-instructies.

Materiaal

Lagerpalen zijn vierkant en hebben een doorsnede van 9×9 cm. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout, 10 cm boven het maaiveld bevestigd met metalen ankers. Antislip platforms. Daken, beveiligingselementen en panelen zijn gemaakt van HDPE (zeer duurzaam polyethyleen) platen met patroonstekken.Glijdend oppervlak is gemaakt van zuurbestendig,
roestvrijstalen plaat. Touwen gemaakt van polypropyleen met een stalen kern, dikte 16-18 mm, vandalisme en UV-bestendig.Alle fittingen en connectoren zijn weer- en UV-bestendig. Houten elementen zijn geolied of bedekt met een kleur glazuur. Stalen elementen worden beschermd tegen corrosie met zinkprimer en poedercoating.

Afmetingen 630 × 410 × 226 cm
Serienummer

12408

Productlijn

Quadro hout

Producttype

Solitair

Impact gebied

980x 710 cm – 50,5 m2

Valhoogte

72

Installatietijd

10u met 2 personen

Leeftijd tussen

0 en 14 jaar