[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Speeltoestellen voor kinderen met een fysieke handicap.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Speeltoestellen voor kinderen met een handicap:
want deze kinderen willen net als hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen!

Kinderen met een beperking kunnen obstakels tegenkomen die hun ervan weerhoudt om te spelen. Vooral voor rolstoelgebruikers is er vaak sprake van speeltoestellen die niet door hen gebruikt kunnen worden. Door naar verzorgers te luisteren kennen we de specifieke noden, vaak zijn deze verschillend van kind tot kind.

Met deze informatie wordt het speeltoestel voor kinderen met een handicap ontworpen en gefabriceerd.

Bij Novum speeltoestellen bestaan er ook combinatie mogelijkheden: deze zijn dan gecombineerd te gebruiken door valide en mindervalide personen. Samen meedenken naar speelse oplossingen voor het plezier van de kinderen!

Contacteer ons gerust indien u meer info wenst omtrent een speeltoestel voor kinderen met een handicap.

Wij denken mee, werken de speelzone tot in de puntjes uit en plaatsen deze voor u op locatie![/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”5847″ img_size=”full”][vc_empty_space][gem_button position=”fullwidth” size=”large” corner=”3″ icon_pack=”elegant” text=”Bekijk het volledige aanbod!” link=”url:https%3A%2F%2Fhadektoys.com%2Fnl%2Fproducten%2Fspeeltoestellen-voor-kinderen-met-specifieke-noden||target:%20_blank|”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]